Herroeping

Wil je het product retourneren met het modelformulier?
Retourneer je producten altijd binnen 30 dagen na de aankoop. Wij bieden al onze klanten de mogelijkheid om via je account op onze website retouren aan te melden. Als dit niet lukt kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice (telefonisch/per mail). Zij kunnen je altijd helpen met het aanmelden van een retour, zodat je het juiste verzendlabel ontvangt. Wil je geen gebruik maken van de door ons aangeboden retourmogelijkheden? Dan kun je gebruik maken van het Europese modelformulier herroepingen. Je kunt dit formulier per post of e-mail naar ons opsturen, zodat wij je van een reactie en een retourlabel kunnen voorzien.

Klik hier om het Europese modelformulier voor herroeping te downloaden.

Retourneren binnen retourrecht
Bij ons mag je in plaats van 14 dagen, binnen 30 dagen je bestelling retourneren onder het herroepingsrecht. Onze voorwaarden:

Lees het onderstaande goed voor het opsturen

  1. Maak zonodig een backup (software).
  2. Herstel het product naar fabrieksinstellingen.
  3. Log uit iCloud (Apple).
  4. Schakel Find My iPhone uit (Apple).
  5. Voeg bij voorkeur de productverpakking en accessoires toe (kabel & lader). (niet verplicht)
  6. Plak het retourlabel dat u heeft ontvangen op de doos.
  7. Het pakket wordt bij u afgehaald indien dit aangegeven is. In elk ander geval lever je het pakket in bij het daar voor bestemde afleverpunt. Vraag altijd om een verzendbewijs.

Verzending & kosten

  • Voor retourneren binnen Nederland & België, betalen wij de verzendkosten.
  • Let op dat wat je opstuurt stevig is verpakt en in een kartonnen doos zit.
  • Vraag altijd om een verzendbewijs van je pakket.

Let op: producten die opgestuurd worden en niet aan onze voorwaarden voldoen, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen en worden teruggestuurd. Controleer dus alles extra goed voor het opsturen. Eventuele waardemindering kan en mag in lijn met Europese wetgeving in mindering worden gebracht op het terug te storten aankoopbedrag.