Prijsinformatie

Prijsweergave
Je ziet bij elk product een nieuwprijs staan met een streep er doorheen en de prijs van Refurbished.nl. De nieuwprijs is de oorspronkelijke adviesprijs bij introductie door de fabrikant. De Refurbished.nl prijs is de aantrekkelijke aanbiedingsprijs die je betaalt.

BTW-product
Al onze producten, tenzij anders aangegeven, zijn inclusief 21% BTW. Bij je bestelling ontvang je zowel als particulier als bedrijf een factuur met een aparte BTW vermelding.

Refurbished producten kunnen worden aangeboden onder de zogeheten margeregeling. Dit is van toepassing op tweedehands producten die oorspronkelijk zonder btw zijn ingekocht. Omdat wij met diverse bedrijven samenwerken die gespecialliseerd zijn in het opkopen en reviseren werken wij slechts met BTW-producten.

Thuiskopieheffing
Ale vernoemde prijzen op Refurbished.nl zijn inclusief de thuiskopieheffing indien van toepassing. Refurbished.nl betaalt deze heffing voor de klant. De thuiskopieheffing compenseert makers en artiesten voor kopieën die consumenten van hun werk maken. De heffing is verplicht en van toepassing op bijvoorbeeld apparaten met een opslag, zoals smartphones, tablets en laptops.