Keurmerk Refurbished

Op Refurbished.nl vind je diverse refurbished keurmerken, in verschillende gradaties en condities, maar altijd met een hoge kwaliteitsnorm.

Wat zijn refurbished keurmerken?
Refurbished producten worden in eerste instantie tweedehands, als retour of als restvoorraad opgekocht om hierna te refurbishen. Inmiddels zijn er diverse refurbishment specialisten die een eigen merk zijn begonnen, een soort keurmerk. Het specifieke keurmerk staat voor een bepaalde kwaliteitscontrole en correcte garantie afhandeling.

Uneto-VNI Techniek Nederland
Alhoewel wij als Refurbished.nl eerder inzagen dat er noodzaak is voor een refurbished keurmerk en zodoende ook ons aanbod bestaat uit alleen de beste refurbished merken en dat vertaald naar een duidelijk conditie-systeem met 3, 4 of 5 sterren, waar wij bepalen welke product 3, 4 of 5 sterren is, in plaats van de merken zelf is ook overheidsorganisatie Uneto-VNI begonnen met het inrichten van een standaard voor de refurbished markt en zal er naar alle waarschijnlijkheid in 2019 een refurbished keurmerk gelanceerd worden.

Voordeel keurmerken op Refurbished.nl
Wij als refurbished specialist willen het best mogelijke aanbod creëren. Omdat refurbished producten over het algemeen in diverse gradaties en condities verkrijgbaar zijn en elke aanbieder zegt dat zijn producten het beste zijn zie je als consument door de bomen het bos niet meer. Dit hebben wij vereenvoudigd.

  • Op refurbished.nl vind je diverse electronica van diverse keurmerken.

  • Deze keurmerken zijn gespecialiseerd in het op- en inkopen van gebruikte electronica.

  • Wij en onze partners zijn gespecialiseerd in refurbishment.

  • Alle refurbished producten zijn technisch gecontroleerd en 100% functioneel.

  • Deze keurmerken worden door ons gecontroleerd, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.Lees hier alles over onze keurmerken
Benieuwd welke keurmerken verkrijgbaar zijn op refurbished.nl? Lees verder door hier te klikken of druk op de knop hieronder.

Meer lezen over onze keurmerken
Meer weten over onze productcondities?
Als je meer wilt weten over de specifieke productcondities en keurmerken die wij aanbieden klik dan hier of op de knop hieronder.

Meer lezen over onze productcondities