Keurmerk Refurbished

Op refurbished.nl beschikken we over een hoop diverse refurbished producten van Apple. Zo kunt u bij ons terecht voor een refurbished iPhone, maar we hebben ook iPads en Macbooks in ons assortiment. Naast Apple hebben we ook verschillende type Galaxy smartphones van Samsung in de aanbieding. Het gaat bij deze producten om de refurbished versie. Dit wil zeggen dat de producten na gebruik worden gecontroleerd, zo nodig gerepareerd en opnieuw worden aangeboden voor hergebruik. Wij hebben producten van diverse refurbished merken, in verschillende gradaties en condities, maar altijd met een hoge kwaliteitsnorm.

Wat zijn refurbished merken?

Refurbished producten bestaan uit tweedehands producten, producten die retour zijn gestuurd of de restvoorraad die wordt opgekocht. Deze producten worden vervolgens gereviseerd. Er zijn inmiddels diverse refurbishment specialisten die een eigen merk zijn begonnen. Het specifieke refurbished merk staat voor een bepaalde kwaliteitscontrole en correcte garantieafhandeling.

Keurmerk Refurbished

Bij refurbished.nl zagen wij al snel dat er noodzaak was voor een standaard in de markt, een refurbished keurmerk. Om die reden bestaat ons aanbod uit de beste refurbished merken wat bijvoorbeeld is vertaald naar een duidelijk conditie-systeem en gelijke voorwaarden. Het conditie-systeem rangschikt de kwaliteit van de producten aan de hand van 3, 4 of 5 sterren waarbij 5 sterren de beste kwaliteit is visueel gezien. Naast de merken is er op een gegeven moment, door de brancheorganisatie Techniek Nederland (voorheen bekend als Uneto-VNI) een standaard ingericht voor de refurbished markt en is er een refurbished keurmerk gelanceerd.

Techniek Nederland
Techniek Nederland heeft een keurmerk ontwikkelt wat staat voor zekerheid. Zo is de definitie van zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt bepaald, worden producten op minimaal 50 punten gecontroleerd en dient er sprake te zijn van een bepaalde garantieperiode en bijvoorbeeld een batterij met een minimale capaciteit van 85%. Meer informatie en welke refurbished merken gecertificeerd zijn Keurmerk Refurbished kun je vinden op de website van Techniek Nederland.

Voordeel merken op refurbished.nl

Wij als refurbished specialist willen het best mogelijke aanbod creëren. Omdat refurbished producten over het algemeen in diverse gradaties en condities verkrijgbaar zijn en elke aanbieder zegt dat zijn producten het beste zijn zie je als consument door de bomen het bos niet meer. Dit hebben wij vereenvoudigd en het kiezen voor een refurbished merk levert de volgende voordelen op:

  • Op refurbished.nl vind je diverse electronica van diverse refurbished merken.

  • Deze merken zijn gespecialiseerd in het op- en inkopen van gebruikte elektronica.

  • Wij en onze partners zijn gespecialiseerd in refurbishment.

  • Alle refurbished producten zijn technisch gecontroleerd en 100% functioneel.

  • De merken worden door ons gecontroleerd, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

 

Meer weten over onze productcondities?
Als je meer wilt weten over de specifieke productcondities en merken die wij aanbieden klik dan hier of op de knop hieronder.

Meer lezen over onze productcondities