1
Selecteer kleur
Zilver
Zwart
Spacegrijs
2
Selecteer kastmaat
38mm
42mm
3
Selecteer conditie
€ 174
Als nieuw
€ 169
Gebruikt
4
Beste keuze
€ 174 € 349
22 op voorraad
-50%
Dinsdag geleverd
Gratis verzending
Merk Supreme Mobile
Conditie Als nieuw
Garantie 3 jaar
Accessoires Kabel & lader
  • Op tientallen technische punten gecontroleerd.
  • Jij bestelt, wij planten bomen.
  • CO2 uitstoot wordt met 70% gereduceerd.

Gewoon refurbished.nl

  • De beste kwaliteit op één plek.
  • Gratis verzending & retour.
  • 30 dagen niet goed, geld terug.
Klik hier voor meer bezorginformatie

Omschrijving Refurbished Apple Watch Series 3 | 38mm | Aluminium Case Zilver | Wit sportbandje | GPS | WiFi

Met de Apple Watch Series 3 blijf je gezond, verbonden en actief. Deze Series 3 heeft de stijlvolle kleur van zilver met een witte sportbandje. Door de ingebouwde hartslagsensor worden jouw inspanningen gemonitord en krijg je een betere inzicht in je hartslag, conditie en de intensiteit van je oefeningen. Ook in het dagelijkse leven staat de Series 3 voor je klaar. Het beantwoorden van berichten maar ook inkomenden berichten doe je met gemak.

*Deze Apple Watch is geschikt voor mensen met een polsomtrek van 13 tot 20cm

*Met de Apple Watch Series 3 is het mogelijk om telefoontjes aan te nemen wanneer je iPhone in de buurt is. Staat je iPhone uit? Dan is het niet mogelijk om te bellen, want hiervoor heb je de Cellular versie nodig. Je kunt zonder je iPhone natuurlijk wel bellen via wifi (dit kun je aanzetten op je iPhone), of met Whatsapp of FaceTime. De Cellular functie is helaas nog niet beschikbaar in Nederland.

Precies wat je zoekt, omdat...
Je een iPhone hebt en de stap wilt zetten om je leven te verbeteren. De Series 3 is prettig in gebruik en werkt perfect samen met iPhones.
Je veel gebruik maakt van Siri. Siri zorgt met haar spraakfuncties ervoor dat je amper naar je scherm hoeft te kijken voor informatie.
Je een actieve zwemmer of klimmer bent. Door de toegevoegde barometer kun de Series 3 nu gemakkelijk hoogteverschillen meten wat jij direct weer kunt terug zien in je activiteiten.
Je soms opeens zin hebt om een stuk te gaan rennen. Dankzij de snelle processor kun je supersnel een workout beginnen. Ook kun je meerdere workouts achter elkaar plakken.

Misschien is een andere variant beter wanneer…
Je niet in het bezit bent van een iPhone; om een Apple Watch te installeren heb je een iPhone nodig.
Je liever niet je Apple Watch elke dag wilt opladen; bij actief gebruik gaat de Apple Watch 3 niet langer dan 2 dagen mee.
Je ook je slaap wilt meten; de series 3 heeft helaas nog functies om ook tijdens je slaap informatie te meten.

Ons advies
Actief blijven is een zeer belangrijk onderdeel van het leven en deze Apple Watch ondersteund je hierbij. Perfect voor mensen die al een iPhone hebben! Met een ingebouwde luidspreker kun je gemakkelijk bellen via deze Apple Watch en met de geïntegreerde hartslagsensor en gps sensor meet jij alles wat je nodig hebt om tot een goede levensstijl te komen.

Twijfel je nog?
Onze technische specialisten zitten dagelijkse klaar om al je vragen rondom deze Apple Watch te beantwoorden. Stuur onze specialisten een berichtje op onze sociale media kanalen en zij zullen je adviseren.

Refurbished, wat is dat precies?
Hoge kwaliteit refurbished producten verdienen zonder twijfel een tweede leven. Wij bij refurbished.nl staan voor een duurzame samenleving en dragen hieraan bij door het aanbieden van producten die hergebruikt kunnen worden zoals deze Apple Watch Series 3. Met onze garantie van drie jaar die standaard bij elk product zit, ben je verzekerd van de best mogelijke kwaliteit! Wij hebben de eerste stap naar een groene toekomst al genomen, zetten wij de volgende stap samen?

Specificaties

Scherm 38mm
Kleur Zilver
Mobiel internet Nee
WiFi Ja
Besturingsysteem WatchOS
Model Apple Watch series 3
Hoogte 38.6mm
Breedte 33.3mm
Lengte 11.4mm
Gewicht 23.7g
Refurbished Apple Watch Series 3 | 38mm | Aluminium Case Zilver | Wit sportbandje | GPS | WiFi
€ 174