Over ons - Refurbished.nl

Klantenservice

085-3033799

Over ons

Refurbished.nl slaat een brug tussen recyclespecialisten en gebruikers van diverse electronica. Zo leveren wij diverse refurbished producten zoals iPhones, tablets en laptops. Met het unieke Certified R3BORN keurmerk leveren wij A-kwaliteit refurbished producten met kwaliteitszekerheid. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, recycled en worden opnieuw aangeboden klaar voor hergebruik.

Als onderdeel van R3BORN hebben wij een missie om samen met jou een verschil te maken in onze maatschappij in de vorm van een flinke groene en duurzame voetafdruk. Bijdragen aan het realiseren van een circulaire economie. Wij denken dat verandering ontstaat bij samensmelting van drie even belangrijke punten. Een goed initiatief. Organisatie met de juiste mensen. Jij, veranderen doe je niet alleen.

R3BORN staat voor:

Create.
Use.
Recycle.


Lees hier alles over missie R3BORN.

Jij hebt de keuze om te geloven in wat jij denkt dat goed is, daarmee heb jij invloed op verandering. Zonder jou, bereikt een goed initiatief niets. Daarom vinden wij het super dat je op onze website bent en mogelijk een Certified R3BORN refurbished product gaat gebruiken of inmiddels al gebruikt!


Een deel van de opbrengst doneert Refurbished.nl aan Stichting Triodos Foundation. Triodos Foundation fungeert sinds 1971 als verdeler van giften onder groene en duurzame initiatieven. Met jouw aankoop bij Refurbished.nl help je mee aan verandering in onze maatschappij. In samenwerking met de Triodos Foundation werken wij ieder jaar samen aan duurzame projecten om onze samenleving een beetje mooier te maken.

Als je vragen hebt over ons bedrijf neem dan contact op via de volgende contactgegevens.

Telefoon: 085-3033799
E-mail: info@refurbished.nl 

Refurbished.nl BV
Arthur van Schendelstraat 550
3511 MH Utrecht 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »