Refurbished iPhone X 256GB space grey
  • Refurbished iPhone X 256GB space grey
  • Refurbished iPhone X 256GB space grey

Refurbished iPhone X 256GB space grey

1
Selecteer kleur
Zilver
Zwart
2
Selecteer geheugen
64GB
3
Selecteer conditie
4
Beste keuze

Gewoon refurbished.nl

  • De beste kwaliteit op één plek.
  • Gratis verzending & retour.
  • 30 dagen niet goed, geld terug.
Klik hier voor meer bezorginformatie

Omschrijving Refurbished iPhone X 256GB space grey

Video’s en muziek afspelen, foto’s maken en bewerken, de nieuwste apps downloaden; met de iPhone X haal je een smartphone in huis die jou de ultieme ervaring biedt. Bovendien lever je bij veel entertainment niet in op snelheid. Deze refurbished iPhone is voorzien van een razendsnelle A11-chip. Bovendien is de refurbished iPhone X verkrijgbaar met 256 GB opslagcapaciteit in de kleuren space grey of zilver. Ruimte zat voor urenlang plezier!

Over de iPhone X met 256 GB

De iPhone X (spreek uit als ‘tien’, X is het Romeinse getal voor 10) werd in oktober 2017 gelanceerd. Deze smartphone is op maat gesneden voor intensief en ‘zwaar’ gebruik. Met de dubbele camera aan de achterkant kun je bijvoorbeeld foto’s met meer diepte schieten. Ook de razendsnelle A11-chip is ideaal. Je schakelt makkelijk en snel tussen verschillende functies en apps, zonder dat je aan snelheid inlevert.

Een ander facet waarmee de refurbished iPhone X met 256 GB opslagcapaciteit zich onderscheidt, is de opslagruimte. Wie veel foto’s of video’s maakt, ‘eet’ natuurlijk ook veel ruimte op. Daar heeft Apple dus op ingespeeld. Het heeft de iPhone X met 256 GB opslagruimte op de markt gebracht, naast dezelfde versie met 64 GB. Een refurbished iPhone X 256 GB is verkrijgbaar in de kleuren space grey en silver.

Andere pluspunten van een refurbished iPhone X zijn het kraakheldere OLED-scherm, met een doorsnede van 5,8 inch. Ook het opladen biedt een nieuwe ervaring: Je kunt een refurbished iPhone X 256 GB draadloos opladen. Een kabeltje - wat je soms vergat - is dus nooit meer nodig!

Refurbished is premium kwaliteit

Als je voor een refurbished iPhone X 256 GB space grey gaat, kies je voor kwaliteit en een unieke gebruikerservaring. Refurbished.nl draagt altijd zorg voor premium kwaliteit, we leggen de lat hoog. We zorgen dat onze smartphone technisch 100 procent in orde zijn, zonder gebruikerssporen. Onze missie is dat jij als nieuwe gebruiker van een refurbished iPhone X 256 GB het verschil tussen een nieuwe en een refurbished smartphone niet kan herkennen.

Daar slagen we dagelijks in. Dagelijks gaan andere klanten je voor. De recensies die zij geven, zijn uiteraard ook terug te vinden op onze site. De vraag is of jij ook kiest voor een refurbished smartphone. Hadden we al gezegd dat je keuze ook goed zijn voor het milieu en je portemonnee? Bij dezen dan. Kies je voor een refurbished iPhone X 256 GB space grey, dan zorg je hoogstpersoonlijk voor hergebruik van een smartphone. Bovendien profiteer je daar zelf ook van. De prijs van refurbished ten opzichte van nieuw is natuurlijk fiks lager. Met de honderden euro’s die jij bespaart, kun je veel andere leuke dingen doen.

Specificaties

Opslag256GB
Scherm4.7 inch
KleurSpace grey
ConditieRefurbished
WiFiWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
BesturingsysteemiOS 12
ModeliPhone X
Hoogte7.7mm
Breedte70.9mm
Lengte143.6mm
Gewicht174g
Simlock-vrijJa, wereldwijd
ProcessorA11 + M11
Camera voor7MP FaceTime HD
Camera achterDubbele 12MP camera met groothoek- en telelens
TouchIDFaceID
3D TouchJa
SIM-slotNano-SIM
Bluetooth5