Klantenservice

085-3033799

Refurbished.nl nieuws

2 jaar garantie

  • Geplaatst op
  • Door Refurbished.nl

Vanaf vandaag koop je een refurbished smartphone, tablet of laptop standaard met 2 jaar garantie op Refurbished.nl.

Wij vinden het belangrijk dat je geen verschil ervaart in gebruik ten opzichte nieuwe producten. Garantie is een belangrijk onderdeel. Wij zorgen voor super kwaliteit refurbished producten binnen onze Certified R3BORN norm. Zo kunnen wij ook met een gerust hart 2 jaar garantie bieden op de producten.

Missie R3BORN

  • Geplaatst op

Onze oprichters hadden het gevoel dat het tijd was voor verandering. Hoe gaan we om met het milieu? Hoe zorgen we voor een samenleving waar iedereen met een gerust hart in kan leven en hoe houden we planeet aarde gezond?

Al snel kom je erachter dat een circulaire samenleving de oplossing is. Een samenleving waarbij we resources (hulpbronnen) voor zo ver als mogelijk inzichtelijk krijgen. Met deze resources maken we creaties, deze gebruiken we voor onze dagelijkse behoeftes om ze hierna te recyclen.

Als we op een nieuwe manier moeten gaan leven om de planeet waar we op leven gezond te houden kun je spreken van een wedergeboorte. Zo ontstond R3BORN.

Klik hier om verder te lezen.

Recente artikelen
Tags
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »