Refurbished Apple Watch kopen met 2 jaar garantie - Refurbished.nl - Refurbished.nl

Klantenservice

085-3033799

Refurbished Apple Watch

Min: €0 Max: €250

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en eventuele andere vermelde belastingen.

Refurbished veilig kopen

 

Refurbished Apple Watch kopen

Een refurbished Apple Watch is qua kwaliteit en aanzicht vergelijkbaar met een nieuwe Apple Watch uit de winkel. Voordat wij een refurbished Apple Watch toevoegen aan ons assortiment wordt het horloge eerst uitgebreid gecontroleerd en eventueel gerepareerd. Daarna wordt de Apple Watch getest om te controleren of het horloge naar behoren werkt. Op onze website vind je daarom uitsluitend Apple Watches van de beste kwaliteit. De Apple Watches uit ons assortiment hebben allemaal het Certified R3BORN-kwaliteitskeurmerk, waaraan je kan zien dat het product duurzaam is samengesteld en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Daarnaast profiteer je automatisch van de Trusted Shops Garantie waarmee je aankoop tot € 2.500,- is verzekerd. Je online aankoop verloopt tevens via een veilige verbinding. Mocht je vragen hebben over onze refurbished producten of je bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Over de Apple Watch

De Apple Watch is een smartwatch en werd in 2014 geïntroduceerd. De Apple Watch is voorzien van applicaties zoals Apple Maps, Twitter en diverse fitness en workout apps. De Apple Watch is ook geschikt als portofoon en kan de camera van je iPhone besturen. Om de Apple Watch te gebruiken is een iPhone 5 of nieuwer noodzakelijk.


Voordelen van een refurbished Apple Watch

+ Krasvrij en onbeschadigd horlogehuis
+ Zo goed als nieuw
+ Compleet geleverd met originele Apple Watch lader
+ In duurzame Certified R3BORN-verpakking geleverd
+ 2 jaar garantie
+ Uitvoerig getest en gecontroleerd


Nadelen van een refurbished Apple Watch

- Beperkte levensduur van de batterij
- De Apple Watch is voor de meeste functies afhankelijk van een gekoppelde iPhone 5 of hoger
- Apps laden vaak langzaam

 

Apple Watch Sport

Processor:Apple S1
Schermgrootte:38 mm
Accuduur:18 uur
Kleuren:Antiekwit en spacegrijs
Waterdicht:ja
Werkgeheugen:512 MB

Bekijk de Apple Watch sport


Apple Watch met sportarmband

Processor:Apple S1
Schermgrootte:38 mm
Accuduur:18 uur
Kleuren:Zwart
Waterdicht:ja
Werkgeheugen:512 MB

Bekijk de Apple Watch met sportarmband

 

 

Goedkope Apple Watch

Wanneer je een Apple Watch koopt bij Refurbished.nl bespaar je al gauw honderden euro’s. Een refurbished Apple Watch is dus altijd goedkoper dan in de winkel. Onze gereviseerde Apple Watches worden standaard geleverd met:

  • USB-lader

 

Apple Watch Sport eigenschappen

De Apple Watch Sport beschikt over de volgende specificaties:

Besturingssysteem:watchOS
Breedte:35,9 mm
Gewicht:78 gram
Hoogte:42 mm
Diepte:10,5 mm
Schermdiagonaal:38 mm
Processor:Apple S1

Bluetooth:4.0
GPS:Nee
Compatibiliteit:iPhone 5 en nieuwer
Werkgeheugen:512 MB
Accuduur:18 uur
Draadloos laden:Ja
Accucapaciteit:210 mAh

 

Apple Watch met sportarmband eigenschappen

De Apple Watch met sportarmband beschikt over de volgende specificaties:

Besturingssysteem:watchOS
Breedte:33,3 mm
Gewicht:69 gram
Hoogte:38,6 mm
Diepte:10,5 mm
Schermdiagonaal:38 mm
Processor:Apple S1

Bluetooth:4.0
GPS:Nee
Compatibiliteit:iPhone 5 en nieuwer
Werkgeheugen:512 MB
Accuduur:18 uur
Draadloos laden:Ja
Accucapaciteit:210 mAh

 

Klantervaringen

Wij krijgen regelmatig positieve reacties van onze klanten. Bekijk hieronder enkele productrecensies.

"Ik dacht nooit dat de Apple Watch iets voor mij zou zijn totdat een paar vrienden van mij er eentje hadden. We sporten regelmatig en ik kwam erachter dat zo’n horloge best wel handig is dan. Hij houdt alles bij wat je doet zoals het aantal stappen enzo. Ik wil niet meer zonder." Jimmy – 29 jaar

"Toen de Apple Watch werd gepresenteerd wilde ik ‘m al hebben, maar vond ik ‘m nog erg duur. Bij Refurbished.nl is de prijs goed te betalen en ik zie het verschil niet met een nieuwe Apple Watch. Ik kan niet wachten tot de nieuwe generatie Apple Watches verschijnen!" Jimmy – 29 jaar

"Een Apple Watch is super handig, want ik pak steeds minder mijn telefoon uit mijn zak want alles komt gewoon binnen op mijn horloge. Maar als ik een nadeel moet noemen vind ik wel dat de batterij snel opgaat. Gelukkig heb ik mijn lader altijd bij de hand." Ingrid – 44 jaar

 

 

Certified R3BORN Apple Watch

Alle refurbished Apple Watches van onze website dragen het Certified R3BORN keurmerk. Het Certified R3BORN keurmerk toont aan dat het horloge van de hoogste kwaliteit is en duurzaam is geproduceerd. Certified R3BORN is een initiatief dat is ontstaan doordat verschillende recyclespecialisten, producenten van elektronica en Refurbished.nl de krachten hebben gebundeld met één doel: een duurzamere samenleving. Wanneer je een product aanschaft bij Refurbished.nl draag je automatisch een steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke wereld en steun je Triodos Foundation. Wij gebruiken een deel van onze winst voor duurzame en verantwoordelijke initiatieven die wij met Triodos Foundation opzetten.

 

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Wij krijgen dagelijks de vraag of er een verschil is tussen refurbished en tweedehands. Dat is zeker het geval. Een tweedehands Apple Watch is vaak beschadigd, heeft verouderde software en bevat de instellingen van de vorige gebruiker. Een refurbished Apple Watch is daarentegen zo goed als nieuw en is helemaal gereinigd. Ook staan er geen documenten op van de vorige eigenaar en kun je direct je eigen voorkeuren instellen. Een refurbished Apple Watch oogt ook als een nieuwe Apple Watch. Daarnaast profiteer je van 2 jaar garantie. Mocht er iets mis zijn met je horloge, dan kun je hem kosteloos laten repareren of vervangen.

 

Bekijk ook andere refurbished producten

In ons ruime assortiment refurbished producten vind je naast refurbished Apple Watches ook refurbished iPads en iPhones. Bekijk onder andere de refurbished iPhone 5S, de refurbished iPhone 6S en de refurbished iPhone 6S Plus.

Waarom Refurbished.nl?

  • Beste kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Trusted Shops garantie

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »